Od 1.7.2023 je kancelář P3D nově na adrese Sokolská 267, Česká Lípa (vedle prodejny Krůtí svět)

Reality / nemovitosti p3d.cz

Zařídíme vše profesionálně, praxe v realitách od roku 2008.
ODHAD TRŽNÍ CENY NEMOVITOSTI PRO DĚDICKÉ ŘÍZENÍ
ZAŘÍDÍME VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍ A PRÁVNÍ SERVIS.

Najděte si svou nemovitost

vyberte si >>

Nenašli jste požadovanou nemovitost? Zkuste upravit výběr nemovitosti nebo se podívejte na seznam všech nabízených nemovitostí.

Prodej: Garsonky | Byty 1+1, 2+KK | Byty 2+1 | Byty 3+1, 3+KK | Byty 4+1 | Byty 5+1 | Byty větší než 5+1 | Rodinné domy | Chaty a rekreační budovy | Pozemky | Garáže | Komerční objekty

Pronájem: Garsonky | Byty 1+1, 2+KK | Byty 2+1 | Byty 3+1, 3+KK | Byty 4+1 | Byty 5+1 | Byty větší než 5+1 | Rodinné domy | Chaty a rekreační budovy | Pozemky | Garáže | Komerční objekty

Reference, Milan D.

Chci Vám poděkovat za hladký průběh při koupi naší garáže. Velice nám vyhovoval váš profesionální přístup. Milan D.

Reference, J. Muttlová a V. Brych

Děkujeme paní Petříkové majitelce realitní kanceláře p3d. Využili jsme služeb realitní kanceláře k prodeji bytu. Velká spokojenost při prodeji, co jsme ujednali to platilo, vše bez problému. Doporučujeme využít služeb p3d. J. Muttlová a V. Brych

Reference, paní Gabriela P.

Paní makléřku vřele doporučuji, odbornice na svém místě a navíc velice vstřícná, Gabriela P.

Reference, pan Milan Melíšek

Vážená paní Petříková,
děkuji Vám za skutečně profesionálně, kvalitně odvedenou práci na prodeji maminčiny nemovitosti. Vážím si toho, že na nás myslíte, provázíte nás a radíte až do finále. Vaše odbornost a vstřícnost, a bezpochyby profesionální a přitom lidský přístup nás přesvědčil, že volba Vaší kanceláře a Vašich služeb byla volbou šťastnou. Průběh byl hladký, jednání seriózní, vždy jsme byli patřičně a včas informováni. Když k tomuto připočtu ochotu, vstřícnost a lidský přístup, výsledkem je maximální spokojenost s Vámi poskytnutými službami. Vás a Vaši kancelář mohu bez váhání doporučit každému zájemci o realitní služby. Přeji Vám hodně štěstí v osobním i profesním životě.
S pozdravem Milan Melíšek

Reference, pan Ing. Ondřej Hrubý

Na začátku roku 2022 jsem oslovil realitní kancelář p3d, která měla v nabídce byt 3+1 v České Lípě. Během velice krátké doby se podařilo koupi bytu zrealizovat. Realitní kancelář zajistila veškeré potřebné úkony a potřebnou součinnost na velmi dobré profesionální a odborné úrovni. Následně se mi prostřednictvím této kanceláře, podařilo byt také pronajmout. Spolupráci mohu doporučit. Ing. Ondřej Hrubý

Reference, pan Lukáš Erben

Služby realitní kanceláře paní Petříkové jsme využili již několikrát. Ať se to týkalo prodeje nemovitostí, nebo podepsání smluv s novými podnájemníky. Veškerá komunikace a jednání paní Petříkové na velice profesionální úrovni. Pokud by jsme zase potřebovali cokoli v oblasti realit, určitě se na paní Petříkovou opět obrátíme. S přátelským pozdravem Erben Lukáš.

Reference, paní Jaroslava M.

Dobrý den paní Petříková, byla jsem spokojená s Vaší prací i přístupem, jakým se ještě staráte nad rámec Vašich povinností. Jaroslava M.

Reference, rodina Hlavatých

Chtěla bych poděkovat za spolupráci, ochotu, poradenství paní Petříkové z realitní kanceláře reality p3d. Byli jsme spokojení s její prací a kdykoliv byla ochotná nám poradit s postupem při koupi nemovitosti. Kéž by bylo v naší společnosti více takových lidí. Rodina Hlavatých.

Reference, paní Jana K.

S prací paní Petříkové jsem naprosto spokojena. Spolupráce mezi námi a klienty je velice profesionální. Oceňuji zejména lidský přístup, pružnost, preciznost a ochotu řešit možné problémy. Jana K.

Reference, paní Mgr. Gabriela Medwell

Služby realitní makléřky paní Petříkové jsem využila již po třetí, a jako vždy, jsem byla naprosto spokojená. Paní Petříková pro mě realizovala v průběhu uplynulých 10 let dva prodeje bytu a pronájem. Vždy vše probíhalo zcela bez obtíží a velmi rychle. Navíc, paní Petříková vždy měla veškeré podklady zcela bezchybně připravené a také vždy včas upozorňovala na nutnost splnění daných podmínek, například poskytnutí podkladu, apod.
Pokud budu v budoucnu potřebovat využít služby realitního makléře, pak s jistotou oslovím opět paní Petříkovou. Za její služby velmi děkuji. Mgr. Gabriela Medwell

Reference, pan Ladislav Haluška

Děkuji za profesionální přístup. Oceňuji ochotu při prodeji a informovanost o prodávaném objektu.
S přátelským pozdravem, Ladislav Haluška

Reference, Mikovi

Chtěla bych Vám poděkovat za výbornou spolupráci s Vámi ohledně jak koupě, tak prodeje nemovitosti. Vždy poradila, když člověk něčemu nerozuměl, ochotně vysvětlila a to i různých časech.
Děkujeme Mikovi

Reference, paní Lenka Poláčková

Vážená a milá paní Petříková – chtěla bych Vám poděkovat za Vaši profesionální práci a pomoc s prodejem našeho rodinného domku. S velkou trpělivostí jste řešila úřední záležitosti a problém, který se během prodeje ukázal. Děkuji moc a přeju i nadále dobré pracovní úspěchy.
Lenka Poláčková

Reference, pan Bohuslav Š.

Prodej domu a rozsáhlého pozemku byl obtížný, protože spoluvlastník vyvolal majetkový spor a do procesu prodeje nutně vstupovali právníci obou spoluvlastníků. Přesto si s prodejem Realitní kancelář p3d – p. Petříková dobře poradila, dokázala oslovit zájemce velmi dobrou nabídkou přes několik webových portálů, organizovala výborně prohlídky nemovitosti, kde poskytovala potřebné informace a nepodlehla tlaku spoluvlastníka, snižovat skokově cenu nemovitosti, aby se prodala co nejdřív za každou cenu, naopak měla dobrý cit a smysl po reálnou cenu, kterou se jí podařilo zrealizovat. Také jsem byl spokojený s úrovní dokumentace prodeje, kde z důvodů majetkového sporu byla RK nucena jednat a podepisovat dokumenty s každým spoluvlastníkem zvlášť, ale i tuto komplikaci dobře zvládla. Se službami RK paní Petříkové jsem byl tedy velmi spokojen a mohu její RK jen doporučit i pro komplikovanější případy prodeje.”
Bohuslav Š.

Reference, pan St. Papež

Děkuji paní Petříkové za velice vstřícné a ochotné jednání při prodeji naší nemovitosti. Nebyl to lehký a jednoduchý problém, ale měla víc než obrovský podíl na jeho vyřešení. Mohu její realitní kancelář jenom doporučit.
St. Papež

Reference, paní Šimonková

Práci paní Petříkové hodnotím velmi kladně. Prodej bytu nám zprostředkovala během měsíce a vše za nás vyřídila. Líbilo se mi, že vždy platilo vše, na čem jsme se domluvili, což svědčí o seriózním jednání. Určitě bych ji ráda jako realitní makléřku doporučila ostatním.

Ještě jednou Vám moc za vše děkujeme a přejeme hodně úspěchů v práci i v soukromí.
Šimonková

Reference, pan Mgr. Arutjun Kirakosjan

Děkuji za vynikající spolupráci.

Hodně štěstí Vám přeji.

S přátelským pozdravem Mgr. Arutjun Kirakosjan

Reference, paní B. Petrášková

… byla jsem velice spokojená – od samého začátku jste byla ochotná mi dozjistit všechny potřebné informace k pozemku a samotné zprostředkování koupě se také uskutečnilo rychle a bezproblémově. Již předtím jsem jednala s několika realitkami a až ve Vašem případě jsem neměla důvod pochybovat, že vše proběhne tak, jak má.
Tak ještě jednou děkuji a mějte se krásně!

B. Petrášková

Reference, paní V. Klásková

RK p3d je velmi spolehlivá, podává hodnověrné informace, komunikuje pohotově a věcně. Paní Renáta Petříková má ke klientům osobní přístup. Budu-li v budoucnu potřebovat služby RK, vím, kam se obrátit. Rozhodně doporučuji. V. Klásková

Reference, Makalovi

Vážená paní Petříková,
chceme Vám poděkovat za rychlost a vstřícný přístup při zprostředkování prodeje bytu.
Komukoliv dalšímu Vás určitě doporučíme. Makalovi

Reference, paní Petra L.

Velice ráda bych poděkovala Realitní kanceláři P3D jmenovitě milé paní Petříkové za její ochotu, vstřícnost a profesionální přístup při koupi pozemku. Spolupráce byla úžasná, zařídila vše potřebné. Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků. Nelze jinak než doporučit ostatním.
Petra L.

Reference, paní Neumanová Lucie

Vážená paní Petříková,

dovolte mi vyjádřit za mě velké poděkování Vaší realitní kanceláři.

Neměla jsem vůbec ponětí o tom, jak to bude zdlouhavé, ale přece jenom jsem se po několika letech dočkala a pozemek na českolipsku je díky Vám můj.

Ve chvíli, když jsem už to vzdávala jsem dostala zprávu, že vše už je v pořádku a můžeme se do toho pustit.

Díky Vaší dobře odvedené práci všechno dopadlo dobře a bez problémů.

Ke konci roku se na Vás určitě zase obrátím a budu se těšit na Naší další spolupráci.
Neumanová Lucie

Reference, pan Veselý

Děkujeme za služby prodeje bytu, byli jsme moc spokojeni.
Veselý

Reference, paní Klusáčková

Dobrý den, paní Petříková, byli jsme s Vámi velmi spokojeni.
Klusáčková

Reference, paní Irena Havlíčková

Paní Petříkovou mohu jen doporučit. Pokud chcete prodat Vaši nemovitost bez starostí s kompletním servisem, vyberte si ji.
Irena Havlíčková

Reference, paní Hubáčková

Dobrý den,

k realitce P3D v čele s paní Petříkovou jsme se dostali prostřednictvím zájmu o nový byt, který tato realitní kancelář nabízela. Byt nám padl do oka a během vyřizování papírování nám padla do oka i paní Petříková. Využili jsme jejich služeb i při prodeji stávajícího bytu a vše proběhlo zcela profesionálně, rychle a na každé straně byli nad míru spokojení klienti. Jen pro představu, kupec našeho bytu byl nalezen do 24 hodin.

Pokud hledáte někoho, kdo je pro svoji práci zapálen a kdo vás nevezme na “holičky” (jak to praktikují jiné realitní kanceláře) je tato realitka nejlepší volba.

Tímto ještě jednou děkuji paní Petříkové za příjemný nákup a prodej našich bytů a za její profesionální přístup.

S přáním hezkého dne Hubáčková

Reference, pan Sergey V

Vaši práci považuji za vynikající.
Sergey V.

Reference, paní J. Špryslová

S prací Vaší realitní kanceláře jsem byla spokojená a určitě Vás doporučím i jiným zákazníkům.
Děkuji a do nového roku vše nejlepší.
J. Špryslová

Reference, pan B.

“Společnost reality p3d s.r.o. mi prostřednictvím paní Petříkové poskytla rychlé a profesionální služby, při zprostředkování prodeje domu, koupi bytu i při jeho pronájmu.”
Děkuji, B.

Reference, paní Koutecká

Chci Vám poděkovat za rychlost, vstřícný přístup a operativnost v průběhu celého procesu prodeje. Komukoli dalšímu Vás určitě doporučím. M. Koutecká

Reference, pan Kotek

První vánoce v našem domečku byly opravdu super a myslím že teď by jste to tu nepoznala. Chceme Vám každopádně ještě jednou moc poděkovat za rychlost a kvalitu vašich služeb o proti ostatním realitkám. Je totiž hned poznat když to člověk děl rád a ne za trest. S pozdravem Kotek L.

Reference, paní Jana Š.

Co se týká Vaší práce, nemám a ani nemohu mít jedinou výtku. Vaše kancelář a hlavně Vy osobně jste mi velmi pomohla při prodeji domu, svou profesionalitou i osobním přístupem, milým jednáním i rychlým vyřízením všech náležitostí. Jana Š.

reality p3d
Renáta Petříková
Tel: +420 603 158 961, e-mail: reality(zavináč)p3d.czLogo Reality P3D
Sokolská 267, Česká Lípa
IČO 726 77 732

2009 grafika a web
www.esluzby.net

Realitní kancelář reality p3d je členem
DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR.člen DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR

Gaudens - cetrifikovaný makléř